Hvis du vil arbejde med betalingstjenester, skal du starte tjenesten Microsoft Dynamics NAV Server med en Active Directory-domænenetværkskonto i stedet for med Network Service-kontoen. Hvis du ikke har angivet en domænenetværkskonto, får du vist følgende fejlmeddelelse:

Fejlkode=1020; Meddelelsen = Vi er stødt på et problem med fortolkning af host-navnet. Kontakt administratoren, hvis problemet ikke er løst.

Du skal tildele skrivetilladelser til mappen Tilføjelsesprogrammer i Microsoft Dynamics NAV Server-installationsmappen for den brugerkonto, der bruges af Microsoft Dynamics NAV Server-forekomsten. Du skal også begrænse adgangen til mappen for andre brugere.